kumpulan artikel terbaik untuk elo 2014

contoh pidato singkat bahasa sunda tema kemerdekaan

contoh pidato singkat bahasa sunda tema kemerdekaan
urang sadayana bakal miharep kamerdekan teh aya dina sejahtera aman sareng rapih tentram.
tah dina waktos ayena urang selaku penulis bade ngabantosan hiji contoh tema pidato ngesian kamerdekaan, nu bakal ku urang di sorang tiap bulan agustus.
contohna kumaha, yu ayena urang bahas wae contoh pidato bahasa sunda tema kanggo ngesian kamerdekaan tea.

Pidato Bahasa Sunda | Ngesian Kamerdekaan indonesia
assalamualaikum wr. wb.

kapayuneun bapak kepala sekolah anu ku sim kuring di pihormat,
kapayuneun para bapak ibu guru anu sami ku sim kuring di pihormat
oge teu hilap k para rerencangan siswa-siswi smun 1 sukabumi anu di mulyakeun ku alloh.

alhamdulillah dina danget ieu urang tiasa patepang lawung paamprok jonghok dina rarangka mi eling tepung umur kamerdikaan nagara urang anu ka ----------.

peryogi ka uninga, seueur pisan pengorbanan anu tos di pasrahkeun ku para pejuang urang kapungkur dina melaan kamerdekaan nagara anu ayeuna ku urang karandapan.

ku kituna urang, salaku generasi muda penerus bangsa tos sakeudahna neraskeun perjuangan para pahlawan urang ku jalan diajar anu soson-soson pikeun nanjeurna kahirupan bangsa indonesia di zaman anu bakal datang.

sajabina ti eta seueur keneh hal-hal anu tiasa ku urang dilakukeun dina rangka mengisi kemerdekaan ieu, kukituna ka rerencangan abdi sadaya, hayu urang sami-sami babarengan ngeusian kamerdekaan iyeu ku hal-hal anu mangfaat.

rupina mung sakitu anu tiasa kapihatur ti sim kuring, luhur saur bahe sora ulah kirang -kirang ngahapunteun wabillahi taufik wal hidayah wassalamualaikum wr.wb. sumber : (id.answers.yahoo.com)

tah eta salah sahiji pidato sunda tema kamerdekaan.
baca oge : situs kerja 2013 

contoh pidato singkat bahasa sunda tema kemerdekaan Rating: 4.5 Diposkan Oleh: muhammad katamu

0 komentar:

Post a Comment