kumpulan artikel terbaik untuk elo 2014

contoh pidato perpisahan bahasa sunda kelas 6 SD-MI|Simple perwakilan murid

contoh pidato perpisahan bahasa sunda kelas 6 SD-MI|Simple perwakilan murid

biasana dina miara perpisahan sakola sok aya perwakilan ti hiji murid, biasana mah murid kelas 6 nu ngawakilan.
paturi patepang dui.
ieu salah sahiji contoh pidato perwakilan murid kelas 6.
mangga di regepkeun.

Assalamualaikum wr. Wb
Asshaduallailahaillalah waashaduanna muhamadar rosulullah. Ama badu
Tipayun mangga urang sami-sami panjatkeun puji sareng syukur ka hadirat Allah SWT. Nu mana dina kasempatan ieu urang sadaya tiasa ngumpul dina kaayaan sehat wal’afiat.
Shalawat miwah salam mugi tetep dilimpahkeun ka jungjungan urang sadaya Nabi Muhammad SAW, teu hilaf ka kulawargana, sahabatna, oge ka urang sadaya salaku umatna anu Insya Allah taat kana ajarannana, Amin ya robbal alamin.

Hadirin sadaya anu kusimkuring dipihormat, nuhunkeun waktosna kanggo abdi anu ngawakilan rerencangan kanggo nyampeikeun amanat dina raraga acara perpisahan kelas genep.
Henteu karaos parantos genep taun urang aya didieu. Nu mana ayeuna puncak saleresna urang sadaya bakal papisah ti sakola ieu. Henteu hilaf abdi ngawakilan rerencangan ngahaturkeun rewu nuhun laksaketi kabingahan ka bapa sareng ibu guru anu mana tos ngajarkeun ka abdi sadaya loba hal. Mugia naon anu diajarkeun ku bapa guru sareng ibu guru ka urang sadaya tiasa dimanfaatkeun ka nu hal positif sareng aya manfaatna kanggo nusa, bangsa sareng agama. Mugi-mugi amal kasaean manah bapa miwah ibu guru kenging walesan ti Allah SWT. Amin.

Sakitu ti abdi anu ngawakilan rerencangan sadaya. Kirang lebihna neda dihapunten. Nu mana kasalahan mah milik abdi sareng kaleuwihan mah datang ti Allah SWT.
Wabilahitaufik walhidayah wassalamu’alaikum wr.wb

dupi sakieu hela artikel contoh pidato perpisahan bahasa sunda kelas 6 SD-MI|Simple perwakilan murid
sumber : http://makalahperencanaanpembelajaran.blogspot.com/

contoh pidato perpisahan bahasa sunda kelas 6 SD-MI|Simple perwakilan murid Rating: 4.5 Diposkan Oleh: muhammad katamu